Vi bygger det bolag vi alltid önskat arbeta på

Ett arbete handlar om så mycket mer än vad du gör – det handlar om vem du är och vill vara.  

Vi tror att ett framgångsrikt bolag byggs tillsammans. Hos oss får du vara med och styra riktningen i ett växande bolag i en sann entreprenörsanda. Vår kultur kännetecknas av självledarskap, entreprenörskap, ambitioner och driv i en inspirerande och inkluderande miljö. 

Hos oss träffar du olika, men likasinnade, kollegor som utvecklas och har roligt tillsammans.  

Om du brinner för att hjälpa företag och organisationer att förändras och skapa långsiktigt värde, har höga ambitioner och ett genuint intresse för människor så är vi stället för dig.  

Inspirerande

Att med passion och kompetens bidra med innovativa lösningar och engagemang.

Drivna

Att med stort engagemang och ambition skapa verkligt och varaktigt värde

Ärliga

Att alltid ta ansvar och göra det som är bäst för kunden samt ha mod och integritet att stå för  även obekväma sanningar

Inkluderande

Att vara omtänksamma lagspelare, som drivs av tron på att samarbete skapar större värde för alla parter

EN UNG UTMANARE MED MYCKET HJÄRTA

Vi tror på individen och den egna förmågan att agera, leda och fatta beslut. Hos oss får du möjlighet till utveckling både som konsult och som person, där vi stöttar och lär av varandra. 

Vi tror på mentorskap och coaching och har inga chefer eller hierarkier. Tillsammans utvecklar vi en organisation och ett ledarskap som skapar motivation, nyfikenhet, insikt och engagemang. 

Möt några av våra kollegor

Vad behöver varje arbetsplats? Kollegor som ger energi och skapar en miljö att må bra i tycker vi! Därför vill vi lyfta våra härliga medarbetare, så att ni får lära känna oss lite bättre.  

Vi på Addeno

Öppen ansökan

Har vi väckt din nyfikenhet? Vad bra – för vi är lika nyfikna på dig! Vi är alltid intresserade av duktiga strateger och ledare med vana att driva projekt och förändring. Skriv några rader om dig själv och skicka med ditt CV så tar vi kontakt.

Skicka en öppen ansökan