Vi bygger det bolag vi alltid önskat arbeta på

Ett arbete handlar om så mycket mer än vad du gör – det handlar om vem du är och vill vara.  

Vi tror att ett framgångsrikt bolag byggs tillsammans. Hos oss får du vara med och styra riktningen i ett växande bolag i en sann entreprenörsanda. Vår kultur kännetecknas av självledarskap, entreprenörskap, ambitioner och driv i en inspirerande och inkluderande miljö. 

Hos oss träffar du olika, men likasinnade, kollegor som utvecklas och har roligt tillsammans.  

Om du brinner för att hjälpa företag och organisationer att förändras och skapa långsiktigt värde, har höga ambitioner och ett genuint intresse för människor så är vi stället för dig.  

Inspirerande

Att vara inspirerande handlar på Addeno om både kompetens och passion. Vi vet att dessa i kombination är förutsättningen för ett starkt engagemang som smittar av sig, och för att skapa den konstruktiva energi som krävs för att uppnå förändring.

Det är viktigt för oss att ligga i framkant och vara uppdaterade med senaste utvecklingen. Vi delar med oss av kunskap och insikter med både kollegor och kunder för att inspirera till både innovativa lösningar och andra sätt att arbeta.

Ärliga

För att kunna vara ärliga krävs förtroende. Genom att vara kommunikativa, tydliga och väl insatta i kundens situation bygger vi den grund av tillit som är nödvändig för att vi ska kunna agera proaktivt, för kundens bästa.

Ibland behöver vi stå upp för obekväma sanningar för att kunna hjälpa kunden att nå sina mål. Vi värdesätter förmågan att kombinera klokskap och gott omdöme med mod och integritet att ta ansvar och göra det som är bäst för kunden.

Drivna

Vi hjälper våra kunder att omsätta idéer till verklighet och strävar efter att skapa varaktigt värde som består. Vi tror på individen och den egna förmågan att agera, leda och fatta beslut, såväl i uppdrag hos kund som på Addeno.

För dig som konsult är det stort fokus på självledarskap och reflektion – både själv och tillsammans med kollegor. Vi vet att dessa förmågor är viktiga både för en stark egen motor, och för att kunna prioritera och leverera i linje med förväntningar.

Inkluderande

Vi är övertygade om att bäst resultat uppnås i väl fungerande samarbeten, både mellan oss och kunden men även med andra leverantörer och samarbetspartners. Vi tror på öppna och raka samarbeten där vi också lär oss tillsammans.

Vi finns till hands för våra kunder. Vi jobbar gärna på plats hos kunden om det fungerar och är bäst för uppdraget och leveransen. Samtidigt finns stöd, kunskap och uppbackning på hemmaplan, i form av hjälpsamma, kunniga och erfarna kollegor.

EN UNG UTMANARE MED MYCKET HJÄRTA

Vi tror på individen och den egna förmågan att agera, leda och fatta beslut. Hos oss får du möjlighet till utveckling både som konsult och som person, där vi stöttar och lär av varandra. 

Vi tror på mentorskap och coaching och har inga chefer eller hierarkier. Tillsammans utvecklar vi en organisation och ett ledarskap som skapar motivation, nyfikenhet, insikt och engagemang. 

Möt några av våra kollegor

Vad behöver varje arbetsplats? Kollegor som ger energi och skapar en miljö att må bra i tycker vi! Därför vill vi lyfta våra härliga medarbetare, så att ni får lära känna oss lite bättre.  

Vi på Addeno

Öppen ansökan

Har vi väckt din nyfikenhet? Vad bra – för vi är lika nyfikna på dig! Vi är alltid intresserade av duktiga strateger och ledare med vana att driva projekt och förändring. Skriv några rader om dig själv och skicka med ditt CV så tar vi kontakt.

Skicka en öppen ansökan