Anna Granström

Jag är en positiv, driven och strukturerad konsult med lång erfarenhet från olika roller inom bank- och försäkringsbranschen. Jag har främst jobbat som projektledare för projekt med fokus på affärsutveckling, digitalisering och förändringsarbete.

Min styrka är att jag snabbt kan sätta mig in i nya områden och förstå och förenkla komplexa problem, jag har också lätt för att kommunicera och stödja människor på alla olika nivåer inom organisationer. Människor i min omgivning brukar säga att jag är lätt att samarbeta med, får saker att hända och är lösningsorienterad. Det är viktigt för mig att ha kul på jobbet och få människor att trivas i min omgivning.

Fritiden spenderar jag gärna med familj och vänner över en god middag eller nån kul utflykt/resa. Jag gillar att röra på mig och går gärna promenader i skogen, löptränar, styrketränar, spelar padel, åker skidor både utför och på längden. Jag trivs också med att ta det lugnt och läsa tidningen under en lång helgfrukost eller läsa en bok i soffan/solstolen.

  • Projektledning
  • Kravhantering/produktägare
  • Affärsutveckling

 

Kontakta mig

Träffa några av mina kollegor

Vi är ett gäng erfarna konsulter som sätter människan i fokus för att förstå varje kunds individuella behov!

Här hittar du alla som jobbar på Addeno

Vi på Addeno

Stockholm

Kungsgatan 66 111 22 Stockholm T: +46 (0) 702 25 14 62 Einfo@addeno.se Organisationsnummer 559131-2995