Addenos investeringsverksamhet

Addeno är utöver vår konsultverksamhet även ett investeringsbolag som investerar tid, expertis och kapital i företag som av någon anledning behöver hjälp att ta sig tillbaka på rätt kurs eller behöver stöd i sin framtida utveckling.

När vi investerar i företag som befinner sig i finansiella eller operativa utmaningar kan vi fungera som en trygg partner som bidrar med kapital, bred erfarenhet och resurser för att företaget snabbt ska återhämta sig och återfå lönsamheten på lång sikt. Det handlar helt enkelt om att ge bolaget rätt förutsättningar för att vända motvind till medvind.

Utöver att investera i företag som stött på utmaningar, investerar Addeno även i välmående företag där vi ser potentiell tillväxt. I dessa fall kan vi bidra med kompetens och resurser för att möjliggöra tillväxtpotentialen.

Med det sagt, vet vi att ingen situation är den andra lik, och att varje företag har sina unika förutsättningar för att lyckas. Vårt team består av kunniga medarbetare med olika bakgrund och expertkompetens, men som gemensamt delar intresset att hjälpa företag i behov av stöd och utveckling. Vi har även ett stort nätverk som inkluderar branschexperter, andra investerare och legala rådgivare. Genom nätverket har vi tillgång till sådan kompetens som kan vara av stor vikt för att hantera situationerna som bolagen befinner sig i.

I vår investeringsportfölj har vi bolag i varierande storlek och i olika verksamhetsområden. Vi är öppna för nya investeringsmöjligheter, och vår ambition är att utöka vår bolagsportfölj med ett antal bolag inom de närmaste åren. I tillägg till det välkomnar vi även nya kontakter till vårt nätverk. Tveka därför inte att höra av er om ni vill veta mer om Addeno eller vår investeringsfilosofi.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Christer Lindholm