Johan Nordenberger

Min bakgrund ligger i försäljning, affärsutveckling och strategisk rådgivning. Är genuint passionerad av allt som innebär affärer och förbättringar.  Det är så belönande att arbeta tillsammans med människor, lista ut hur allting hänger ihop, förstå, orkestrera och gemensamt arbeta för att realisera affärsmål.  Tillför erfarenheter av att hjälpa stora organisationer med Experience Management, dvs skapa förändring och program som tillsammans med teknologi för dem närmare deras marknad, kunder och viktigast av allt, medarbetare.  

Många säger att de uppskattar min förmåga att entusiasmera och på ett inspirerande sätt få människor att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. De gillar mitt positiva sätt och säger att jag är lyhörd, tydlig och inkluderande.

Utanför arbetslivet värdesätter jag verkligen min familj, fru och två döttrar. Har en stor passion för segling, båtliv och att sväva fram på Ducati motorcyklar. Vi har bott utomlands en stor del av våra liv vilket har medfört ett gemensamt ständigt växande intresse för nya upplevelser med människor, kulturer, resor och mat.

  • Försäljningsstrategier och metodik 
  • Affärsutveckling 
  • Transformation 
  • Experience management 
  • Företagskultur och organisatoriska frågor 
  • Saas, plattformar och ecosystems 

Kontakta mig

Träffa några av mina kollegor

Vi är ett gäng erfarna konsulter som sätter människan i fokus för att förstå varje kunds individuella behov!

Här hittar du alla som jobbar på Addeno

Vi på Addeno

Stockholm

Kungsgatan 66 111 22 Stockholm T: +46 (0) 702 25 14 62 Einfo@addeno.se Organisationsnummer 559131-2995