Träffa Carl-Johan, som uppskattar att få vara med och bygga Addeno

 

Efter 5 år i pensionsdjungeln som projektledare på ett SaaS bolag var det dags för mig att ta steget till att bli managementkonsult en betydligt mycket bredare roll än jag var van vid! Kollektivavtal och detaljkunskap byttes snabbt ut mot ett mer generalistiskt arbetstänk samtidigt som jag började bygga upp min konsultverktygslåda och problemlösning.

Varför just Addeno?
Jag har vetat länge att det är konsultbranschen som skulle vara mitt nästa naturliga steg i karriären, men samtidigt har jag närmat mig branschen långsamt. Främst för jag vet att denna bransch ofta präglas av prestige och vassa armbågar på många ställen. Detta är inget som passar mig, och därför är jag så glad att jag hittade just Addeno.  

På Addeno får jag arbeta som managementkonsult i ett klimat som är inspirerande och inkluderande. Vi arbetar som ett team och hjälper varandra dagligen att utvecklas samtidigt som vi tillsammans bygger och formar bolaget som vi själva vill arbeta på. 

Det är nämligen så att alla anställda får möjlighet att engagera sig i olika produktområden som tillsammans bidrar till vad Addeno är och står för. Detta känns väldigt viktigt och värdefullt att jag själv får forma det bolag som jag arbetar på. 

En annan aspekt jag också gillar är vår platta organisation där alla är konsulter. Vi arbetar med coacher och inte chefer samt man får själv välja sin coach och därav bestämmer och ansvarar man för sin egen utveckling vilket passar mig.

Vad innebär konsultarbetet för dig?
Om jag ska förklara vad konsultarbetet innebär för mig skulle jag säga att det handlar om att tillsammans med människor skapa hållbarförändring som bidrar till något som skapar mervärde.
Det viktiga är inte hur mycket förkunskap du har, utan snarare att du har rätt egenskaper och hur du tar dig an problemet och löser uppgiften.  

Några av de viktigaste egenskaperna som jag tror du ska ha om du är sugen på att bli managementkonsult är nog engagemang, intresse för människor, strukturerad, och social.  

Om du som läser det här tycker att detta låter som ett bolag som ligger i linje med vad du efterfrågar, så hör av dig till mig så kan jag berätta mer!

Kontakta mig