Eleanor Wahl Choufany

Jag är en resultatorienterad och positiv konsult som brinner för problemlösning och att skapa värde i mina uppdrag. Som konsult har jag bred erfarenhet från olika roller i flera branscher och har även tidigare arbetat med revision och på en arabisk nyhetskanal. Jag har en internationell bakgrund och har, bland annat, studerat i London och Madrid.

På fritiden står jag gärna i köket och testar nya recept, favorit kök är libanesiskt och spanskt. Jag går även gärna ut och testar nya restauranger med vänner och familj.

  • Verksamhetsutveckling
  • Analys
  • Projektkoordinering

Kontakta mig

Träffa några av mina kollegor

Vi är ett gäng erfarna konsulter som sätter människan i fokus för att förstå varje kunds individuella behov!

Här hittar du alla som jobbar på Addeno

Vi på Addeno

Stockholm

Kungsgatan 66 111 22 Stockholm T: +46 (0) 702 25 14 62 Einfo@addeno.se Organisationsnummer 559131-2995