Carl Norrman

Med passion för affärsstrategi och en stark analytisk förmåga strävar jag efter att förstå och möta varje organisations unika behov. Jag värdesätter kommunikation och tror att varje framgångsrik lösning börjar med att lyssna och förstå.

Min bakgrund inkluderar roller som projekt- och programledare i diverse branscher vilket har gett mig en mångfacetterad insikt i olika företags affärsstrategier och kulturer. Som person är jag proaktiv och alltid engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö där jag prioriterar samarbete och innovation. De som jag har haft förmånen att arbeta med beskriver mig ofta som inkluderande, fylld av positiv energi och ständigt på jakt efter nyskapande lösningar.

Utanför arbetslivet värdesätter jag de stunder jag kan tillbringa med nära och kära. Jag njuter av att umgås med vänner, utforska nya maträtter och uppskattar en flaska fint vin. För att balansera detta älskar jag fysiska aktiviteter vilket ger mig energi och hjälper mig att hålla mig i form, både fysiskt och mentalt.

Kontakta mig

Träffa några av mina kollegor

Vi är ett gäng erfarna konsulter som sätter människan i fokus för att förstå varje kunds individuella behov!

Här hittar du alla som jobbar på Addeno

Vi på Addeno

Stockholm

Kungsgatan 66 111 22 Stockholm T: +46 (0) 702 25 14 62 Einfo@addeno.se Organisationsnummer 559131-2995