Desirée har inte bara ett utan tre kontor!

 

Jag har arbetat som managementkonsult på Addeno sedan Mars 2022, och innan dess arbetade jag på en storbank som affärsutvecklare och har tidigare arbetet som privat- och företagsrådgivare. Som person är jag driven, framåtriktad och det bästa jag vet är att samarbeta med andra för att lyckas nå gemensamma mål och leveranser!   

Hur ser en vanlig dag ut?
En vanlig fråga som jag ibland kan få från vänner och familj är hur en vanlig arbetsdag för mig kan se ut. Jag brukar då skämtsamt säga att jag som konsult på Addeno har 3 kontor – ett hos kunden, ett på Addenos kontor i innerstan samt ett hemma hos mig som jag brukar variera i veckorna beroende på vad som passar mig och kunden bäst. Till exempel passar jag ofta på att åka till Addenos kontor de dagarna jag har mindre möten för att träffa kollegor samt kunna bolla idéer och dela kunskap. Variationen av interna och externa arbetsuppgifter samt den varierande arbetsmiljön är något som jag uppskattar extremt mycket. För att summera – som konsult är ingen dag den andra lik! 

Hur skulle du beskriva Addeno
Det bästa med Addeno är främst mina kollegor och att kunna vara med och påverka företagets riktning och kultur. Genom att vara med och driva företaget i den riktning vi tillsammans beslutar så skapas en otrolig energi, samhörighet och driv till att nå våra gemensamma mål. Tillsammans skapar vi en kultur som framhäver omtänksamhet och samhörighet. Sist men inte minst har vi också väldigt roligt och firar alla våra framgångar, stort som smått!  

Nämn tre egenskaper som hjälper dig i konsultrollen?
Det är nog framför allt tre egenskaper som hjälper mig i konsultrollen:

  • Min inställning – att det är möjligt att förändra, och att det är möjligt att få nya perspektiv på svåra utmaningar genom att resonera och diskutera
  • Min erfarenhet – av att vara rådgivare genom att förstå kundens behov, samt min bakgrund och metoder för affärsutveckling som kan användas i många branscher och företag.
  • Att leda med hjärta –möjlighet att ta in personers närvaro och mående i förändring, vilket skapar en långsiktig, hållbar förändring hos företaget.   

 

Kontakta mig